en ensam lördag

Att mysa i soffan, vara nyduschad och sitta i myskläder, äta god mat med underbar salladsdressing, mumsa på brieost, lyssna på Eva Cassidy, tända ljus, äta fin choklad, o-lösa korsord, kolla på Down town Abbey och dricka några glas rött är fint när man är ensam.
Men det hade varit finare med sällskap..
Första dagen själv, hur ska det här gå?

heartless

Känns som att livet borde sluta lite nu. Börja veckan med hjärtsnurr, kanske inte det mest fördelaktiga.
Får väl vara glad om jag klarar mig undan infarkten innan fredag.
Men det ska väl börjas i tid..

because ridicule is no shame

Har just avklarat årets sämsta dag och det enda positiva med det är väl att den är över och jag nu slipper sämsta dagar. (tills det kommer någon ännu värre förstås, men då blir denna positiv i den bemärkelsen att det finns någonting värre) Redan efter att gröten inte var färdigkokt och halva golvet täckt av fisljumna gryn med vatten förstod jag att dagen var förlorad. Skön känsla klockan halv sju på morgonen. Verkligen uppiggande.
.
Men nu är dagen förbi, det efterlängtade kaffet, som nog aldrig varit godare, uppdrucket och snart får jag slänga mig i sängen och invänta en förhoppningsvis fin torsdag. Och kan den bli annat än fin? Med nytröjan, nytvättade jeans, körsång, Pelle-dag, m&m och the ark - lyssning med de finaste vännerna.
Nä precis.
.
fina människor

RSS 2.0