och de nominerade är..

Okej nu har jag varit på spa. Det var dock för härligt för att ta kort på. Jag glömde helt enkelt kameran och njöt i fulla drag istället för att dra fram kameran var och varannan minut. Nog en av de bästa middagarna i livet, för att inte tala om vinet, sällskapet och spaupplevelsen. För tillfället har jag väl inget annat viktigt att förtälja. Mer att jag är irriterad, saknar min fina syster och har en väldigt bra bästis.
Puss
.

en fin bild tagen för mycket längesen

för jag ska på spa

Nästa fredag åker jag och världens finaste mamma till Högbo brukshotell och bara har det gott. Längdskidor i solen (nej jag är ingen Ra men hoppas kan man ju) eftermiddagsfika, massage, spa med pool och bastu, egen badrock att ta med hem (woho!).
Och inte nog med det; på kvällen blir det fyra rätters middag med
Ostbuffé OCH Dessertbuffé!
Himmelriket?! Välbehövligt och underbart. Längtar!
.
http://www.hogbobrukshotell.se/

halv åtta hos homo

Funderar och blir lite arg. Halv åtta hos mig, typ världens bästa program, har gjort mig besviken. Veckans "tema" är homosexuella kockar. Vad är det för nått egentligen? Homosexuella får en egen vecka, ett eget tema medan tidigare program varit helt utan "tema". Varför måste homosexuella ha en egen vecka? Och vem i helvete bryr sig?
Sen när börjar vi prata om sexuell läggning i matlagningsprogram?
.

it's not funny

För många människor från förr som trängs in i hjärnan. Ångesten växer.
Botar med spinning.
Ska köra tills jag spyr. I alla fall nästan.

från jobb till snökaos och finfredag

Snökaoset, som väl inget har missat, förändrade mångas planer och därav mina. Inställd på att jobba hela kvällen blev alla gäster tvungna att avboka eftersom det var ett riktigt äventyr att ta sig fram. Istället spenderar jag kvällen ensam hemma, i lugn och ro med fötterna på soffbordet. Kvällen till ära äter jag lövbiff fylld med fetaost, oliver och schallotenlök tillsammans med pommes frites, guacamole, bearnaise och självklart ruccola. Fin fin fredagsmiddag tillsammans med ett glas rött och jag är nöjd. Nu återstår bara lite tv-tittande och godisätande innan det blir sängen.
.

the thing called dumburk

Dom flesta har nog sina morgonvanor, rutiner att följa som för allt i världen inte får brytas. Kliva upp, äta frukost, borsta tänderna och klä på sig i valfri ordning. Till min vana tillkommer en viktig del; kolla i morgontidning efter vad kvällens tv-tablå har att erbjuda. Reaktionen har även den blivit en morgonvana "bara en jävla massa skit". Inget vettigt finns det att se, men lik förbannat sitter jag där hela kvällen och stirrar in i en svart mackapär styrd av elektricitet. Inte för att jag tycker det är bra, mer av någon dålig vana att det är det man gör på kvällen och för att hänga; jo precis, hänga med i alla CSI och alla hundratals dokumentärer om ovanliga människor, men eftersom de görs så många program om dem är de väl inte särskilt ovanliga? Men idag gör jag och mamma revolution. Direkt efter halv åtta hos mig, ja det måste man såklart se, tröck vi på off-knappen och ett underbart lugn fyllde genast min kropp. Tänt ljus, rykande varmt kaffe och Norah Jones, och senare magnifika Helen Sjöholm, skönsjungande i bakgrunden. Känns som någonting som bör göras oftare. När inget annat än Fuskbyggarna, Efterlyst och gammal svenskt kriminaldrama erbjuds får lugnet fylla mina vardagskvällar.
.
Ikväll blev det inget Timell och Ekdal - tack för det

Om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

Dom kallar oss artister är nog världens bästa program o hela historian. Eller ja, Grey's är ju alltid i mitt hjärta.. Det är i alla fall ljuvligt. Förra veckan blev jag kär i Salem Al Fakir, denna veckan Oskar Linnros och nästa väntar Annika Norlin. Det är så fint och personligt, ja fast allt är klippt och säker på manus men det glömmer jag bort en stund, fin musik och fina artister.
Jag är lite halvfrälst och måste nog lyssna på lite Oskar igen.
.
.   

a different kind of friendship

"Det är typ som sushi, direkt när man haft det vill man ha det igen"
.
Jag har nog världens finaste vän i världen. Helt klart.
Äckliga o trötta på P&L, men still best

Jag hatar hamstrar

Känner mig som en hamster. Inte en sån söt liten med guldig päls. (om någon nu ens tycker dem är söta) Nej mer en svettig, äcklig (ja det är jättekul att bli kallad det) som springer i ett hjul och bara springer och springer och aldrig kommer framåt. Hamstern, alltså jag i det här fallet, är fast i det där jävla rangliga, fula hjulet som gnisslar. Inte kommer jag framåt. Jag tror snarare jag lyckats sätta på någon knapp, på det här hi -tec -hjulet, som gör att jag springer bakåt och blir då ännu mer snurrig och dum
(ja man blir det av att springa, bakåt, baklänges i ett hamsterhjul)
Jag hatar hamstrar. Jag hatar hjul. Jag hatar hamster-tillstånd. Jag hatar.
.

En mycket fin lördag

Malin fyllde 19 och vi firade bland annat med att spela bajsspelet
Och klä ut oss till kändisar; jag var Cruella De Vil
Linus som Eminem
Nilsson som Maria
Och även Jesus var på plats
En av två Mimmi Pigg, den andra fick jag inte med på bild och även Messi höll sig borta från kameran
Nog den finaste lördagen hittills i år

Little miss sunshine

Idag tittade jag  på Little miss sunshine. Jag älskar nog allt med den filmen tror jag. Så fin men samtidigt lite ont-i-magen framkallande, speciellt glasscenen i början.
Har ni inte sett den; gört!
Följande scen är underbar, och underhållande, rakt igenom.
Titta och njut!
(och försök bortse från dubbningen, det var den enda film jag hittade)
.


snart blire snyggt

Om ni undrar vad jag ska hitta på den 16 mars och den 24 maj kan jag lätt svara. Jag sitter då i frisörsalongen och blir snygg. Ringde precis. Det gäller att ha framförhållning så man slipper va långhårig och se ut lite som en grottmänniska när studentdagen är här samtidigt som jag var tvungen att hinna klippa mig en gång innan, för att underhålla och se någorlunda fräsch ut. Det är inte lätt heller. Frisörekvationer.
.
Den luggen kanske är något att köra på igen?

RSS 2.0