it's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Jag tycker faktiskt inte man får vara arg på någon/något om man inte säger det till person, eller arg och arg. Mer ledsen och så ni förstår? Men hur ska det gå att vara arg på någon om den inte vet? Då kan den ju inte veta och du blir bara mer och mer arg för att det inte förstår att du är arg, fast hur ska den kunna förstå när du är så dum och blir arg på någonting som du egentligen inte har rätt att vara arg på. Eller rätt och vad arg. Jag har visst rätt att vara arg, känner jag så känner jag och känner jag inte kommer jag bli till en zombie som bara går runt och är, och hur kul är det? Jag är arg. Fast du förstår inte och det förstår jag. Men jag är arg och det förstår jag. Också.

känner mig halv löjlig fast ändå inte

Blev just så mycket lyckligare. Helt sjukt mycket lyckligare faktiskt. Får lite tårar i ögonen och klump i magen, som ett barn som har varit som försvunnit och som äntligen kommit tillbaka. Lite överdrivet sentimental möjligen, men det är ju inte vad som helst jag pratar om...
.
GREY'S ANATOMY PREMIÄR NÄSTA ONSDAG
http://kanal5.se/greysanatomy

Man pluggar bäst med ett glas vin och en bit choklad..

... samt några tända ljus och Eva Cassidy sjungandes i bakgrunden. Genast kan jag hela Marx manifest och alla detaljer om borgare och medelklassen.
Om det vore så väl. I alla fall blir det mycket, mycket mysigare och det blir inte samma jobbiga känsla. Ska nog börja med det jämt, fast frågan är hur bra uppsatser som skrivs efter flera glas vin?
Vackra vinglas från finaste vännerna och godaste chokladen

suktande mot musikorgasm

Jag ska börja jobba på Berns. Jag har bestämt mig, det är klart nu. Berns liksom, kan det bli bättre? Behöver knappt ha något betalt heller, bara lite småklirr så jag har råd med en kaffe kopp då och då. Annars kan jag nöja mig ganska bra med att gå in gratis på först Oskart Linnros och sen Robyn, gärna backstage också och helst kramar, kort och kanske en medverkan på nästa skivan? Tycker det låter som en schysst deal, Berns kan väl inte neka det fina erbjudandet? Om de nödvändigvis måste ha någonting tillbaka kan jag även tänka mig att servera lite champagne åt någon ibland, helst mig själv. Men det är alltså inte nödvändigt.

probably the mysigaste tröjan in the world
I'm gonna love you like I'm indestructible

Känns inte som jag gör annat än lyssnar på Robyn Body Talk pt2, tänker, lyssnar lite till och analyserar igen. Ganska fint faktiskt, ingenting dumt alls, förutom ångestmolnen som är tillbaka. De kan gärna försvinna, gärna nu tack! Så jag kan fortsätta lyssna, analysera och lyssna på ett bra sätt.

Häxan och Tanten

Kärt barn har många namn.
Kul.

blä, blä och fis

Bajskorvhelvetesskitjävlafisnissespunghår.
.
Jag tappade min finaste Amsterdam-klocka i golvet nyss. Betonggolv. Inget smart drag! Så nu sitter jag med en världens finaste klocka med söndrigt glas. Det är som ett förlora ett barn. Eller nått i den stilen.

Typ världens bästa dag i september

.
Min underbara mamma fyllde år <3
.
Jag köpte blommor och choklad
.
Och lagade mat; Lammfärsbiffar med frästa grönsaker med dijonsenap
.
Supergod tårta från Österby hembageri :)
men kanske bäst av allt.. JAG TOG KÖRKORT!! :D

Ibland kan det vara bra att ha giltig ID-handling..

Idag har varit en sjukt jävla dag. Verkligen sjuk dag. Påfrestande på både kropp och psyke. Teoriprovet skulle skrivas, gick dit lite smånervös men ändå taggad. Fotograferar mig slänger fram legitimationen och..
.
"Det här gick ju ut för två månader sen"
"VA?!?!?!"
.
Tiderna avisas, dock utan betalning tillbaka, OM jag inte kommer med giltig legitimationen (det vill säga passet, som ligger hemma, fem mil från Vägverket) innan sista skrivningen som är klockan 15:15.
.
I sådana lägen är det tur att jag har fina vänner och fin familj som ställer upp. Trött bror åker enkom in till Uppsala med passet för att jag ska kunna skriva, dessutom skjutsar till skrivningen. Tur att jag klarade det! 58 av 65 rätt. Halva inne, nu gäller det på onsdag. Fy fan!

Förjävla bra film alltså


inte på topp

Nu ska jag försöka sova bort ångesten. Godnatt.

RSS 2.0