I want you to love me

Undrar om man ska börja bli rädd när man blir besviken över ett VG+ på en uppsats?
Eller om man helt enkelt ska bli bättre, få MVG, och slippa blir ledsen.

i mina ögon är du det vackraste

Idag har jag haft en riktigt fin dag. En riktig mys-söndag så att säga. En sådan där det inte gör att vädret är kasst och det regnar. I korta drag (eller rättare sagt i hela drag för så händelserik var den icke). Klivade upp ur sängen runt elva, åt lyx-frulle med ägg och Uffe-mackor och kaffe. Slängde mig i soffan, kikade på en fyra avsnitt Grey's Anatomy, redan sedda cirkus 5 gånger. Åt lite choklad och drack lite koldioxid-sodat vatten. Färgade håret och åt Sushi till lunch.
Allt detta med världens finaste människa ♥
Fotnot 1, det var underbar väder hela dagen, sol och riktigt höst fint
Fotnot 2, Det färgade håret sitter på Malin och inte på mig (dock är mitt hår nyfärgat sen i fredags)
Fotnot 3, bilden är två år gamla, men ack så vacker

soldier of love

*Danmarksresor menade jag självklart i förr förris inlägget. Ber så hemskt hemskligt om ursäkt. Ska icke upprepas.
(Alltså särskrivningen, Danmarksresor har jag ingenting emot)

tonight's gonna be a good night

Spinningledaren har fått så mycket beröm idag. Så mycket beröm att jag nästan ramlade av cykeln *höhö*. Grymt pass, jättebra låtar, bra puschat, lagom tufft, inspirerande och till slut "du borde ha varje söndag". Jag kan ju inte annat än bli rörd. Är så kul att få uppskattning för det man gör. Och inte nog med det..
'
Spinnigledaren har ett nytt, super-rosa, super-coolt, super-sportigt: Spinninglinne. Vad säger ni nu va?!
'

det finns inga prinsessor mer, kan vi sluta leka det

Jag har tappat tron på människan. Och på mig själv. Och på alla andra.
Längtar till systerkramar, Lund-promenader och Danmarks resor.
¨

nothing else matters


"Då kan ju du säga att du och jag är tillsammans så kan vi ha leb-par-middag"


Nej det var inte ett dugg kul, men ibland har man låg humor efter en hel dag i skolan.


livet kan aldrig bli som man tänkt sig

Idag grät jag. Eller mer tårade. Lite små strilar längs kinderna. Pågrund av ett radioprogram, eller snarare av att mamma berättade om ett radioprogram. Det var så hemskt och fint på samma gång så tårarna bara kom.
¨
Programmet handlade om Gustav 5 år som fick en hjärntumör. Med intervjuer där han säger "Mamma och pappa är väldigt ledsna och då tröstar jag dem", när han själv säger att han inte är så ledsen. Med fina insatser som flyttning av skolavslutning för att han skulle kunna vara med. Med berättandet om hur han dog, sju år gammal, och hur han sekunderna innan tittande in i sin mammas ögon och sa "hej mamma" och gav henne en lång kram. Det är vackert på något sätt, men samtidigt så inte-vackert som det kan bli.
¨
Programmet sändes i P4 på barnaministeriet

kärlek går genom magen

Har just ätit mirre (treglassaft-ord för middag) och idag var det faktiskt jag som stod för det kulinariska. Jag bjudade då på ugnsstekt lax på saltbädd med pressadpotatis, sparris och limefärskost med grönsallad. Det ni, det var inte att leka med! Mums mums så gott det var i lilla magen!


you don't know how lovely you are

Jag var med om en lite halvabsurd scen nyss. Klev av bussen, efter en timmes halvslumrande i sätet, vid affären för att mötas av mamma och gemensamt handla till dagens middag. Men tji fick vi, för där står personaln utanför och säljer grillad kyckling och potatissallad för glatta livet. Butiken är kolmörk och jag inser att någonting inte stämmer. Någonting är inte som det brukar vara år 2010. Det finns ingen el. Det är slutt, kapputt, finito. Ingen liten gnutta el-rörelse så långt ögat kan nå. Så det var bara sätta sig i bilen och köra hem för att inse att inte vi heller har någon ström. Så efter lite småtårar och gnäll, är väldigt känslig när det gäller det där med el, så börjar lamporna blinka igen, efter cirka en timme, och nu sitter jag här med datorn i famnen och tvn på. Livet är fint. Med el alltså.

om du bara kunde bli som jag

- Eller så går du bara dit precis som du är
- Och är vanlig?!
- Nej; Vacker
Fina Pärnilla <3

I can't stop loving you

Hade nog typ världens underbaraste dag igår, verkligen, och då är det så dumt att hur bra jag än förklarar kommer det aldrig komma upp på den nivå det var, så därför ska jag inte berätta vad jag gjorde, bara att jag gjorde de, så ni vet och förstår att det var väldigt bra. Att det är väldigt bra. Jag är bra. Min kör är bra. De visa är bäst helt enkelt. Gud vad lycklig jag är just nu.
http://www.youtube.com/watch?v=VosW7xVAkfM&feature=related
ett litet smakprov på vad vi håller på med ;)
konsert 28 - 29 oktober

Anything can happen

Mitt i middagsfixet bloggning med nydiskad diskbänk och pizzabak för fulla muggar. Tre olika sorters nötmixar, anteckna mixar (alltså flera olika sorters nötter i en mix) vi kommer äta nötter tills vi spyr och tror vi är ekorrar eller hasselmusar eller något i liknande stil. Men är det myskväll så är det. Fredagsmys med finaste mamma som senare fortsätter framför idol och säkerligen en gammal film. Äkta Svensson. Ända skillnaden är att vi bara är två, tjejer, korthårig, nollblonda, nötätare och går på toa. Men nästan i alla fall. Halv Svensson. Sven?

när allt annat inte känns helt okej

Det är någonting unikt med höstvädret. Det är kallt, fast ändå inte, solen värmer upp en så pass mycket att jag kan njuta av att vara ute, löven börjar färgas röda och gula, det gör mig glad, ibland kan jag bara stanna upp, andas in en nypa kall och frisk luft, känna solens varma strålar mot mina kinder och titta på löven. Löven är unika, varje löv är unikt och det kan skifta i tusentals färger, det är så häftigt vad naturen kan göra och vilken inverkan det har på människor, i alla fall på mig.

Tidig morgon. Väldigt tidig morgon. Trötta ben stiger ur bussen efter en timmes halvslumrande på sätet. En kvarts promenad, en kvarts promenad som jag ville aldrig skulel ta slut. Jag var fri. Ensam och fri, oberoende av alla andra männsikor. Jag var fri att tänka, fundera och bara njuta av stunden. Den fina morgonstunden just då och just där. Jag var fri och utan alla problem och bekymmer som finns. Tillbaka till verkligheten, grå och tom skola. Men det gör ingenting för den kyliga luften är kvar i mina lungor, kinderna är fortfarande rosiga. Jag är fortfarande fri. En liten stund till.

RSS 2.0