wanna be on top?

Nej jag har fortfarande ingenting vettigt att säga, känns som att jag aldrig har det nu för tiden? Eller jo nu överdriver jag lite, till middagen, som jag faktiskt lagade, sa jag att det var lite för mycket morot i och det var ju faktiskt sant. Sant=Vettigt! Okej, bör sluta skriva, skriver inget vettigt och använder ordet vettigt alldeles för många gånger för att det ska vara vettigt. Höhö, kul? Nej! Jag behöver nog sova lite. Tror det. Då blir det bättre. Mycket bättre. Vettigt mycket bättre?

Dagens, eller alkoholproblem?

"Det enda vin-problemet vi har är att vi inte har något vin."

/Veronika


söndagkväll

jaha så är jag förkyld också. kul. kul. verkligen kul.

lever?

Lite ångest såhär på fredagkvällen, gud så trevligt. Har ett oerhört hektiskt liv just nu, tre-mils vandring, tältsovning, hem till Malin, fixa sig, åka på skiva, vara på skiva, bråka med en av bästa vännerna, vakna, åka tåg i en och en halv timme till jobbet, möte inför helgen, förberedelser till klockan halv åtta, hem, laga mat.
Känns som att jag inte hinner leva riktigt, allt bara går på rullande band, jag hinner inte säga stopp, känna efter, känns som att alla lever sina liv tillsammans medan jag är på sidan och kör mitt egna race.
Blöö, säger jag bara. Det är det ända jag hinner. Nu måste jag sova, upp 06.00 imorgon. Vilket liv!

a last goodbye

Nää, nu åker jag ut och campar med skoolan tills på torsdag, hörs!
Tjaoooo :)

K

Okej, studentskiva på torsdag med temat K, utklädningstips ja tack!

Några dagar i Amsterdam

Är hemkommen från Hollands/Nederländernas huvudstad och här följer resan i bilder.
Det var en vacker stad

Museumplein, kaffe och riksmuseumbesök

Dag 2 bestod av besök på Heineken bryggeriet

Vackra fönster, öl-glad Ebba och syster genom ett bryggkärl (?)
'
Till och med hästarna hade Heineken, pappa fyllde 60 år på onsdagen och det firades stort

Min födelsedagsmeny var Sparrissallad, Citron - och vitvins panerad fisk, Jordgubbar i honung- och stjärnanissås med vaniljsås

Staden var fint pyntad

På fredagen hyrde vi en bil och åkte till havet

Det var fint

Resan bestod av många goda måltider

Amsterdam

Nä nu lämnar jag landet Sverige och säger hej till fnaskens och haschens hemstad, AMSTERDAM!!
Dock ska jag inte använda mig av något av ovanstående, dock blire nog lite Van Gogh, Anne-Frank, båttur och sola. Om askmolnet bestämmer sig för att fara vidare det vill säga, annars får jag väl gömma mig här en vecka och låtsas vara utomlands?
I alla fall är det här mitt goodbye, och här kommer lite bilds när ni saknar mig för mycket ;)
puss och hej!
.

den där oskulden

I lördags provade Jag och Bumbi Macho Nacho burgaren på Max för första gången, både tog kyckling och stämningen var högtidlig. Jag menar, smaka ny hamburgare, hallå vad coolt?!
I alla fall tyckte vi både om den, men saknar ändå Guacamoleburgaren från förr,
det ska va sös, och där var det sös!

middagsbilder, min nya grej?

Typ omöjligt att säga vad maträtten är men det är lammbiffar över massa goda grönsaker (vitlök, rödlök, zuccini, champinjoner och morötter) till det en pastasallad med penne, oliver och bladspenat.
Mycket gött och att det äts ute gjorde inte saken sämre!

lördagsinvigning av Henks nya lägenhet

Värden var glad

Veronika lika så

sätt fram en godispåse och du har en glad Malin och en glad Ebba

Bums var fin som vanligt


kvällen innehöll också pussar, body-balance, äta-pizza-tvingande och godis fångande

sånt där som gör bra

Nu ska jag slå mig ner på altanen i solen och äta gott-mojs, det vill säga blåbär, hallon, glass och mjölk ihop mixat. Götta' ska det bli!

tant på vift

"Det tar lite tid innan vi kommer för tanten bredvid är borta så det är lite telefonkaos här"
.
Det sms:et skickade min fina bästis nyss, jag började småfnittra men sen kom jag på, gud vad hemskt! Lilla tanten, säkert 80 år, jätte liten, svart krulligt hår och brukar gå med sin rullator och plocka blommor, är försvunnen. Det känns lite som förra året då en man på ett äldre-boende gått 1 mil i pyjamas på en 90 väg för att plocka blåbär, vad är det med gamlingar och promenader? Visst det är skönt, men snälla, behärska er! Men iaf, om ni ser någon som liknar tanten jag beskrev ovan, hör av er, för nu vill jag inte till stan och shoppa!

Basilika, Basiliku, Basiliki

Idag är det jag som står för matlagningen hemma och då bjuds det på spagetti med italienska köttbullar i tomatsås, ett recept jag fått av min fina vän Sara, http://milktonium.blogg.se/. Köttisbullisar med färsk basilika och oliver, HELT i min smak! Men nej nu bränner köttet vid, eller egentligen inte men känns lite proffsigt att säga så, fast helst ska det vara telefon.. Men men, ägget måste i, tjao!
.

ping pong med spö

Solen skiner. Det är varm. Världens finaste vänner är underbara. Maten i skolan var god. Jag har fina kläder. Sista dagen på skolveckan, sedan lång helg. Jag mår skit, verkligen skit. Fyfan vad jag hatar det här.


the day I break your heart

Snart är den här hemska dagen över, äntligen! Sen ska jag aldrig mer minnas tisdagen den elfte maj 2010,
fy och blä!
.
.
Inte ens det här får mig att le.. något är allvarlig fel..

andas

När allt känns sämst och jag bara vill lägga mig ner och skrika/gråta/slå/dö/blöda/vad fan som helst, för att allting är så himla hemskt och värdelöst. Då är det lycka att ha fina vänner. Fina vänner som kommer och kramar och köper plopp-glass, drar ut en i solen och får mig att andas. Jag måste andas, men ibland glömmer jag bort, och då behöver jag bli påmind. Mina fina vänner, nu hjälper mig andas.
.
.
mina fina plopp-glass köpare <3

middagen är uppäten

.
Grillad kyckling och grekisk sallad, slurp sa det bara!

lördagsmys hos Elin


Dagens

-
"det är nått med det vita vinet, jag tror det är alkohol i det"

avundsjuk, jag är så avundsjuk

Söndagsmys med min fina mamma bestod av marrängswiss, kaffe och lösa korsord.
Tror inte det kan bli bättre faktiskt!
.

min nya favorit


den vackraste stunden i livet var den när nu kom

Nu ska jag ut på busigheter och.. busa? Funderar på alkoholeffekten förstärks av att man är skakig och vinglar redan innan? Mycket bra om det skulle vara så, det gäller ju att vara ekonomisk. Känns som att det är bättre än att köra utan mat iaf, och appropå så åt jag otroligt gott idag, färsk tortilini med carl-johan svamp fyllning och sallad. Mumsifillibabbis!

nemos problemos

Problemet med den läskiga-konstiga-ovanliga-sjukdomen är löst och den var inte ett dugg exklusiv egentligen, lite synd tycker jag för hur tufft är det inte att ha kommit på en ny sjukdom? Boven i dramat? Min kära, gamla meducin Sertralin. Självmordsbenägen typ som jag har varit har ju då gått på piller de senaste tre åren för att sopa bort lite ångest sådär, men nu när berg - och dalbanan har vänt och mungiporna pekar uppåt behöver jag inte de små vita längre. I söndags svalde jag ner det sista pillret och är nu alltså drogfri.
.
Hur detta kopplas samman med mitt tillstånd? Jo mamma, utrustad med en skarp hjärna och meducinutbildning, kom på den geniala idén att kolla på Fass, en hemsida om piller, för att kolla om det finns några biverkningar vid avslutande av dosering. Jag skriver innantill: Symtom som kan uppkomma vid avslutad behandling är Yrsel (känsla av ostadighet, balanssvårigheter), känselrubbningar såsom myrkrypningar, brännande känsla och, mindre vanligt, känsla av elektriska stötar. Problemot löst och det är bara vänta ut biverkningen sen är jag fit for fight igen!

ja det är jävligt synd om mig

Det finns några förslag på vad jag drabbats av. Hjärntumör, HIV och inre blödning i hjärnan är några av förslagen. Jag tror det är en helt ny sjukdom som kommer döpas efter mig (när jag blivit så sjuk så en läkare måste rädda mig) fast jag har inte riktigt tid för det så vet inte hur jag ska göra. Nu har det i alla fall utökats lite och jag har börjat fått stickningar i kroppen, lite som att den domnar bort, typ.. Trevligt? NEJ!

ibland gör man rätt ibland gör man fel

Måste plugga. Måste verkligen plugga. Måste verkligen verkligen plugga. Eller borde i alla fall plugga. Matte prov imorgon, viktigt viktigt. Men svim-känslan (om det finns någon sådan, i annat fall har jag uppfunnit den nu) är fortfarande kvar, det är nog inte hjärntumör ändå, det här måste vara något värre.. Hmm, vad är värre än en hjärntumör?

hypokondriker, nejdå!

Jag är lite rädd just nu. Eller ganska mycket lite rädd. Mycket rädd helt enkelt. Är konstigt svimfärdig och snurrig hela jag, trots att jag sitter ner känns det som att vilken minut som helst skulle jag kunna ramla ner som ett träd i storm och ligga där och aldrig vakna upp. Typ. har druckit, har ätit, har sovit, har andats. Vad är felet? Hjärntumör? Jag tror nästan det. Känns verkligen som det. Ja, hjärntumör, det måste det vara.


lycka

Idag diskuterades lycka med mormor och morfar. Vad som gör dig lycklig och vad det egentligen är att vara lycklig. En rad exempel kom upp på när du är lycklig men min favorit är ändå morfars "när du varit förstoppad i tre dagar och sen äntligen går det, då är du lycklig"
.
Vad är lycka för dig?

Bonden sökte en fru

Är lite lycklig över seriestarten idag; Bonde Söker fru kan du väl inte annat än älska? Tycker dock inte det riktigt verkar var någon riktig sån där skööning som liksom får en att le upp till öronen av någon slags medlidande eller dyligt. Min favorit än så länge är i alla fall Johan Ivarsson, 25 årig Skåning med rött hår, enorm fint hus och grisar, kan det bli bättre?
.
.
här kan ni läsa mer:
http://www.tv4.se/1.1594639/2010/04/14/johan_ivarsson

Weekend

Valborg, mycket fint med sol, jordgubbar, vin, middag, dans, sång, fruktsallad, tårta, fyrverkerier och bäst av allt: fina vänner <3
Lördag, bakis hela dagen lång och spenderade all tid i soffan med Veronika. Käkade pissa, pasta med köttfärssås, godis och chips.
Söndag, mådde lite bättre men spenderade mycket tid i soffan. Sen har jag hunnit med att bädda rent, spela gitarr, tvätta moppen och dricka lite mer vin ute i solskenet.
.
Jag och Veronika i solskenet <3

RSS 2.0