nobelmiddagen, en komedi!

Vad gör två sexton åriga tjejer från landet klockan 19.30 en onsdagkväll? Jo, dom sätter sig framför tvn o studerar framgångsrika män och kvinnor äta middag i flera timmar. Intressant ? Självklart, iaf när man studerar de olika människorna när deras yttre fina skal brister.




Första underhållningen, nån opera av mozart. De två svenska prinsessornas reaktion: förvånad och besvärad. Nån japansk tant verkar ha otroligt kul när hon grundligt undersöker meny. Lika så prins Carl Philip när han sitter och vänder på kniven om och om igen, samtidigt, som han samtalar med en fransk kemist. Serveringen, var inte heller den perfekt, för som rutinerade servitriser vet vi att på riktigt fina middagar ska man bara bära två tallrikar, en i varje han, men här bärdes tre. Är Nobelmiddagen inte en fin fest? För er som inte var där låter det här troligen mest som att vi inte har något liv alls, o så kanske fallet är. Men vi hade väldigt kul med våran analys iaf. :)

Samtidigt kan vi inte annat än beundra festen, vem vill inte va med på Nobelmiddagen någon gång liksom? Så nu har vi bestämt att vi antingen ska skriva en grymt bra bok, bli kung eller upptäcka ett nytt grundämne.

Kommentarer
Postat av: Veronika

Analyserna var klockrena! Det var underbart att se att det kanske inte alltid är så kul trots att man är kunglig och sitter på Nobel middagen (a)

Det skulle nog kunna varit det absolut tråkigaste man kan göra en onsdakväll men det v ar ändå grymt kul =)

Och vi MÅSTE vara med där någon gång i våra liv! <3

2008-12-10 @ 22:42:52
Postat av: Sara

Kära Ebba, jag tycker de låter som en utomordentligt bra ide att hitta ett till grundämne, vi skulle ju kunna göra de tillsammans med tanke på mina skills i NO XP

2008-12-11 @ 21:54:24
URL: http://sakeromsara.blogg.se/
Postat av: KMH

Farran har ju redan varit med så:)

2008-12-13 @ 21:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0